Weber kartoffel søm

Kartoffelnålen fra Weber bruger du til at reducere bagetiden på din kartoffel. Selve nålen optager varme fra grillen og transporterer det ind i modten af kartoflen . Jeg har fået nyt tilbehør til min grill, så der skulle leges og testes.

Weber trækul, kartoffel søm samt lille grill pande . Reducer bagetiden for dine kartofler på grillen. Kartoffelsømmene trykkes gennem kartoflen og leder varmen hurtigt ind . Køb WEBER ORIGINAL KARTOFFELNÅLE INKL.

Men jeg er sgu i tvivl om hvor længe den skal have på grillen (OTG57)? Håber der er nogle eksperter derude som ved noget :). Vask kartoflerne og pensl dem med lidt olie, inden du pakker dem ind i folien. Stik et søm i hver kartoffel på den lange led eller sæt dem på . Model Original, Anvendelse Grill, Type Grillredskab, Mærke WEBER.

Nick nicklas_kellerFLYTMIGVÆK skrev i en meddelelse news:db0f Skal jeg pakke dem i sølvpapir og hvor meget skal jeg ca.