Vin til drivhus

Har du et drivhus og gerne vil have nogle vinplanter, er her en liste over de vinsorter der egner sig bedst til dyrkning i drivhuset. Jeg er ved at indrette vores nye drivhus. Min mand er meget opsat på at få en vin, men jeg sender tankerne tilbage til min mormors gamle .

En pæn trimmet vin fra sommer, der nu skal vinterbeskæres. Foto: Grøn Kommunikation Er din vin blevet et virvar, måske fordi du ikke fik den . Jeg skal afsted og hente den på fredag, på en vingård i det nordjyske. Jeg har drivhus på m– hvor står vinen bedst?

Skal min vin plantes i eller udenfor drivhuset? Blå universalsort der modner bedst i drivhus. God dansk vin starter med gode danske druer. Vi sælger de mest gængse vinsorter til dansk vinavl og rådgiver kommende danske vinavlere.

Der er mange meninger om korrekt beskæring af Vin. Her er et flot eksempel på et drivhus med smukt formede vinstokke. Vindruer i drivhus skal beskæres nu, så sensommerens drueklaser. Vi har en blå vindrue i drivhuset, der giver store og søde druer.

Vi har prøvet at vande vinen noget mere – men uden resultat.