Varmrøget laks på grill

Når man skal lave laks (og anden fisk) på grillen, så er der blot et par. Så da jeg lavede varmrøget laks i søndags, så var det selvfølgelig med . Varmrøget laks krydret med citronpeber, olivenolie, salt og peber, som er.

Grillen gøres klar med indirekte varme, og planken med laks lægges på risten. En røget laks er perfekt som forret eller det lette sommermåltid – og du kan have maden færdig på under 30 . Varmrøget laks i grillen er ikke så svært at lave. Laksen skal ligge på en planke og ryges på indirekte varme.

Grillen gøres klar som i opskriften: Varmrøget laks på weber kuglegrill. Jeg er blevet så glad for min gasgrill at jeg stort set aldrig bruger min gamle Weber kuglegrill, men efter flere gange at ha’ brugt gasgrillen til at . I går skulle jeg lave varmrøget laks. Men han er draget afsted for at foretage sig større og vigtigere ting end at passe grillen. Varmrøget laks smager rigtigt dejligt, og laksen kan sagtens laves på Q-grillen, og så passer laksen jo rigtigt godt på Påskebordet.

Riv skallen fra en hel citron i en lille bøtte og kom halvdelen af krydderurterne heri. En af mine yndlingsretter fra deres hånd er varmrøget laks på kuglegrillen. Den får så fantastisk en smag fra rygeflisen og de varme kul samt alt .