Vanding i drivhus

Har du ikke tid og mulighed for at vande flere gange om dagen i dit drivhus, eller vil du gerne finde en nem løsning til vanding i drivhus, er Vanlet den rette . Systemet har han i flere år brugt i sit eget drivhus. Er der nogen som har erfaring med automatisk vanding i drivhuse fra en regntønde?

Jeg pønser på at automatisere opfyldning af vand fra en . Jeg har etableret automatvanding i mit drivhus – drypvanding. Jeg synes, at jeg kan huske, at have hørt, at man altid skal vande om aftenen, så jeg har indstillet . Læs, hvordan dit drivhus overlever sommerferien.

Sådan overlever dit drivhus din ferie. Jeg har hele tiden haft en plan om en 2liters tønde i drivhuset som. Jeg har faste bede i en del af drivhuset og vander dem med en . Jeg overvejer at anskaffe automatisk vanding i drivhuset, er der nogen der har god erfaring med sådan noget? PRODUKTER DER LETTER VANDING I DRIVHUSET.

Der er brug for rigeligt med vand og gødning i et drivhus. Køb VANDINGSANLÆG TIL DRIVHUS online på harald-nyborg. Hydromat kan vande på hylder og borde samtidig med vanding på jorden eller i . En enkelt tomatplante kan på en varm sommerdag ‘drikke’ rigtigt mange liter van så det kan nemt blive et meget stort arbejde at vande dit drivhus.