Subwoofer byg selv

Med en simpel og billig el-høvl, kan du vælge at forgi- ve subwooferen. Vi har lige affaset fronten på billedet her. Mere bas for pengene når du bygge din subwoofer.

Fra selv samme frekvens vil de 220uF kondensatorer som er forbundet til udgangen til dine øvrige . Et subwooferkabinet kan bygges og se ud på mange forskellige måder. Selv sådan et lille kabinet, som vi her fik bygget, er utroligt effektivt og der er stadig . Neutrik Speakonstik pol, Chassis Professionel Speakon Stik, 5-.

Professionel Speakon Stik (Chassis) som passer til Speakon Connector-stikket. Hej Jeg har en højtaler på 100W, Ohm og så står der ‘full range’ på den. Jeg har tænkt mig at prøve og kaste mig ud i et SUB byg selv projekt. Da jeg er totalt newbee har jeg kigget lidt på et sæt fra dette firma . Har en gamle subwoofer liggende fra en pc, som jeg vil lave om til at køre.

Her gennemgår vi kort den mest essentielle viden om subwoofere, og gør dig.