Rygning af ørred på grill

Igennem mange år har jeg varmrøget fisk i en almindelig røgeovn af rørtypen. Jeg har, for så vidt, været godt tilfreds med resultatet, men ind . Men har du selv prøvet kræfter med røgning? Flere og flere kaster sig ud i røgning i jagten på den ultimative grillsmag og med ønsket om at udfordre sig selv og . Jeg har besluttet mig for at jeg vil prøve at ryge en havørred som min kone har fået af en kolega. Sådan ryger du en filet af fisk i kuglegrillen.

Mit projekt ud i varmrøgning af ørred i kuglegrill. Resultatet blev en flot gylden fisk, der smagte fantastisk. Rygning eller røgning som nogle kalder det, er en ældgammel tradition, der sammen med saltning og tørring har været brugt til at konservere . Når man skal lave laks (og anden fisk) på grillen, så er der blot et par. Jeg ryger ofte ørreder selv og bruger stort set samme metode som dig, . Se hvordan du kan bruge røgsmuld med krydderier i din kuglegrill, og tilfør nye spændende smagsoplevelser til dine retter. HALVVARMRYGNING foregår ved temperaturer på 40-grader, og det er sådan, man fx ryger på sin kuglegrill.

Nogen der har en opskrift på varm røget ørred. Grill 150`C indirekte, bakke med smuld over kullene og så efter min,. Ja det skylles lige af og fisken duppes tør så den er klar til at blive krydret inden røgning.