Potter til krydderurter

Kender du det – du har købt friske krydderurter i potter, men efter få dage hænger de helt slatne ud over kanten? Se med her, og få tips til at holde dem i live og . Jeg får en dårlig smag i munden hver gang jeg køber potter med krydderurter i supermarkedet.

I mine øjne er krydderurter en af de ting man . Flotte krydderurter i potter fra supermarkedet holder ofte ikke så lang ti når de er kommet hjem i vinduskarmen. Mange går og drømmer om store krydderurtebede, men du kan sagtens dyrke dine krydderurter i krukker på terrassen eller altanen. Jeg elsker at bruge friske krydderurter i min madlavning, men bliver al tid skuffet når.

Grunden til, at en potte fra supermarkedet dør så hurtigt er, at der er alt for . Flerårige planter skal man plante u eller potte op i en meget større potte, . Jeg har netop købet krydderurter i potter til at dyrke indendørs i min lejlighed – nærmere bestemt drejer det sig om timian, merian, citronmelisse, fransk estragon, . Flerårige krydderurter i potter overvintrer bedst, hvis rodklumpen graves ned i jorden. Om det skal være udenfor eller inde i drivhuset afgøres af, hvor hårdfør . Grønne krydderurter gør sig bedst i maden. Nok kan man købe potter med krydderurter i supermarkedet, men de er “pumpet” frem og holder .