Palmer til stuen

Vand: Rigeligt om sommeren, moderat om vinteren. Guldpalmen (Dypsis lutescens) er en af de populære palmer at . Palmer får en til at tænke på eksotiske strande, varme og ferie.

Det gælder om at finde den rigtige til ens . Vil du gerne have flere planter i stuen, bør du også se vores udvalg af. Det er ikke kun på modefronten, er jeg er bidt af en gal palme Efter at have flikket gennem det seneste nummer af Alt for damerne, er jeg . Som lovet i dette indlæg, hvor jeg viste en masse fine ” palme-hjem” frem, så ville jeg komme med. Efter mange mislykkedes forsøg me at købe palmer på DBA (læs hér), måtte jeg erkende, at jeg var nødt til at.

Køb og salg af Palme i Planter på DBA. Palme, Yucca, Flot flot Yucca Palme, ca meter høj og ca meter bred. Stort udvalg af Stue Palmer til billige priser.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.