Mår væk spray

Bekæmpelse af mår, mink, ilder og lækat med fælder, spray, skræmmere eller. At det ofte anbefales at skræmme husmår væk fra loftet med lys, støj eller lugt. Med denne spray sikrer du din bil eller andet mod mår og andre gnavere.

Der er fiskeolie i bilens ledninger og kabler, og det lokker det lille skadedyr måren til. Gå væk mår spray: Dette er en repellent. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke har prøvet det.

Jeg har lige været forbi mit værksted og købe nye kabler, og købte samtidig en gå-væk-mår-spray af en art.

Det skulle gøre kablerne klistrede, . Vælg den rigtige mårfælde eller skræm måren væk med helt særlige lugte. Læs også om, hvordan du undgår, at måren overhovedet får . Jeg er sgu ved at være træt af at få ædt isoleringen og ledninger i motorrummet på bilen. Nogen der har erfaringer me og ved hvor man . Vi giver råd og sælger midler mod blandt andet husmår.

Allerede dagen efter at jeg opsatte plastikbeholdere, var Måren væk. Især i foråret og efteråret oplever flere bilejere, at en mår eller mus har taget ophold. Derefter kan du forsøge at overdøve dyrenes dufte med kunstige dufte på spray.