Mefa postkasse ekstra nøgle

Bestil MEFA postkasser og tilbehør online i dansk byggemarked. MEFA nøgleemne til lille cylinderlås A180til hurtig levering. MEFA nøgleemne til lille cylinderlås – Ekstra nøgle til postkassenTIlbehør til MEFA postkasser med l.

MEFA Nøgleemne til lille cylinderlås. MEFA sikkerhedslås lille med nøgler. De fleste MEFA postkasser leveres med 6-stiftet Ruko sikkerhedslås med nøgler.

MEFA RENZ, Bobi, Allux og Burg Wächter postkasser og.

Mefa er en dansk virksomhe der bla. Mefa blev grundlagt i 19og er i dag Nordens største producent af postkasser. ME-FA postkasser er udviklet til at kunne modstå det. Udviklingen går mod postkasser med ekstra stort indkast . Jeg har snakket med mit boligselskab og de har ingen ekstra nøgle.

Smid noget nytårskrudt i flere af postkasserne og få boligselskabet til at erstatte dem. Nu er jeg så fantastisk heldig at jeg har smidt begge nøgler væk til min postkasse, har fundet ud af jeg kan flå den fra hinanden men tvivler på . Vi udfører service på alle modeller af typerne ME-FA og Juliana postkasser, samt udskifter låsecylinderen i postkassen, hvis nøglen er bortkommet.