Maling til grill

Varmebestandig inden- og udendørs spraymaling til lakering af overflader, som bliver varme, f. Jeg tænker lidt der må sidder nogle gutter herinde som har lidt erfaring med at male på forskellige metal emner ;)Der er tale om en Weber . Hejsa Jeg kunne godt tænke mig at male låget på min Weber Q30 i en anden farve en den lidt triste standard grå, som de leveres fra .

Weber Q32- Maling er begyndt at bobleindlæg12. Maling falder af låget på Q3Limited edition? Senotherm kan også bruges til grill, . Kan jeg rense af med en Dremel og give det ovnmaling for at standse rusten?

Grillen er godt nok grøn, men jeg kan leve med en farveforskel fremfor hurtig rust. Afskalning af maling på låget (Q320) – Weber Klubben. Cover – Weber Klubben – Medlemmernes debat21.

En sort Senotherm spraymaling fra Aduro, som kan anvendes til brændeovne, pejse, skorstensrør og grill fra de fleste brændeovnsfabrikanter. Hej, Jeg har en megte fin gammel ornamenteret grill. Den er desværre blevet ret rusten og nu overvejer jeg at få den sandblæst og malet. SENOTHERM kan også bruges til maling af grill, udstødningsrør og andre motordele som bliver varme. Kræver ikke grundmaling, indeholder rustbeskyttelse.

Køb maling på spray i butikken eller online.