Jord i højbede

Det er ikke lige meget, hvilken jord du putter i et højbed. Læs her, hvilken plantejord du skal bruge, hvis du holde køkkenhave i højbede. Kompost fra genbrugspladserne kan bruges til at lave jord til højbede.

Men jeg kan godt blive stram, hvis gæster bare vader ind i dem. Her finder du vores sortiment af kvalitets jord til højbede. Det er ikke alt slags mul du kan bruge til dit højbed. Så for at du kan give dine afgrøder de bedste .

Køb højbede med alt hvad du har brug for. Jeg vil lave et højbed i træ, men hvilken type jord skal jeg putte i? Bedet er “bundløst”, så uanset hvad jeg kommer i, vil rødderne vel finde ned. Mangler du jord og muld til dine højbede kan du købe en big maxibag på 10liter, der svarer til m(kubikmeter) – cirka 9kg. Grobund højbede jord i bedste kvalitet! Grobund jord til højbede til lave priser.

Det er vigtig med en god jord til dine højbede. Hvilken jord skal du vælge til højbede? Køb eller lav en blanding af kompost, mul næring og .

Min kæreste og jeg skal igang med et større forårs projekt. Vi skal have lavet højbede, på et ret stort område af vores have. Klik her og se vores udvalg af muldjord og plantejord. Billig jord til dine bede leveret lige til døren! Plant dine grøntsager i højbede med økologisk jord.

Hej, Vi har fået bygget tre store højbede 3xmeter hver. De er 40cm i højden, men jeg tænker at der kun skal fyldes op med 30cm jord. Højbede er nemme at holde, og du kan både dyrke grøntsager,. Højbedet skal placeres på den bare jor så der er kontakt til de . Særdeles velegnet som topdress til græsplæner. Champost rosenjord i big bag 30liter.

Jeg har bygget et par nye højbede, men mangler nu jord til det. På genbrugsstationen kan jeg hente jord af kompost. Det blev rigtig fint men jorden dur bare ikke.