Hvilket træ til højbede

Hvilken træsort skal man helst bruge til højbede? Douglas flækker let ved sømning tæt ved endetræ. Se mere her: Træ med naturlig lang holdbarhed.

Træ til højbede er ret udsat for påvirkninger. Jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvilke midler der er de mindst giftige, da jeg ikke . Undgå trykimprægneret træ og afstiv hjørnerne, når du bygger højbed. Det er vigtigt at holde styr på, hvilke opgaver du skal lave i hus og .

Vi ofte forespørgsler på træ til højbede, vi har derfor valgt at lave et standard højbe lige til at gå til. Højbedet her kan det hele: Holde din urtehave fri af omgivelserne, holde. Jeg vil lave et højbed i træ, men hvilken type jord skal jeg putte i? Vi er bed at planlægge køkkenhave i højbede. Kan man bruge trykindpræneret træ til bedene?

Hvis ikke, hvor kan man så købe træ uden at det . Vild med højbede – ja så byg dem i robinie træ med lang holdbarhed. Hvilket design skal jeg vælge til mit højbed? Vi skal til at lave højbede i køkkenhaven, men hvilket træ skal vi bruge?

Kan man med sindsro bruge trykimprægneret træ, eller indeholder det et utal af gifte? Jeg skal til at bygge højbede og kompost beholder. De skal laves i træ, og for at holde budgettet nede, havde jeg planlagt at lave dem af .