Hjælp til havearbejde søges

Havehjælp søges – til lugning, fejning, og forefaldende opgaver, 10kr, Nordsjælland. Kan tilbyde at hjælpe med rengøring, flytning og havearbejde m. Køb og salg af Havearbejde i Håndværkshjælp på DBA.

En dygtig maler som har år erfaringer tilbuder hjælp Jeg kan også hjælpe -havearbejde -vægge, . Køb og salg af Havearbejde i Hushjælp, rengøring og børnepasning på DBA. Rengøring og havearbejde, tiltrædelse Snarest, Jeg tilbyder min hjælp med rengøring i private hjem og have arbejde jeg har års + . I nogle kommuner kan du som pensionist få hjælp eller tilskud til at passe din have.

Læs, hvordan du får en hjælpende hånd til havearbejde. Har du brug for hjælp med havearbejde? Se de mange profiler og find den haveservice som du står og mangler. Jeg hedder Olav, og vil gerne have lov til at hjælpe dig med dit havearbejde:-) Jeg udfører alt fra alm. Alt salgs havearbejde, hjælp til haven og haveservice lige fra de mindre opgaver til større opgaver.

Har du brug for havehjælp eller trænger haven til en . Har du brug for en haveman kan du klikke dig videre via det link, der står sidst i denne tekst.