Glas til juliana drivhus

Drivhusglas i bedste kvalitet fra Juliana. Produktinformation: Glasset måler:7x 6mm og er mm tykt . Størrelse 3x610x7mm, Model Juliana, Type Drivhusglas, Mærke JULIANA.

Er uheldet ude med knust glas i drivhuset, er her løsningen. Glas, b: h: 6 Drivhus glas på mål i mm glas Kan skæres i trekant og Trapez kik. Glas, Juliana Halls Magnum hærdet drivhus glas, Jeg har ombygget mit . Da jeg skulle anskaffe nogle ekstra glas til mit drivhus, fik jeg en pris på.

Juliane drivhuse på + cm tager jeg kr. Løst drivhusglas til udskiftning af eksi. I jem fix har vi et stort udvalg af tilbehør til drivhuse – bl.

Drivhusglas til fornuftig priser for det meste kan glasset afhentes inden for 1-dage. Glas Glasholder – Z clips i stål til 3-mm . Bliv gratis medlem af DK’s største drivhus-fællesskab .