Glas til drivhus bilka

Hvilken slags drivhusglas skal der være i et drivhus. Læs om fordele ved glas- og polycarbonatruder til drivhuset. Find informationer om drivhusglas på Bilka. Indret haven med et drivhus og dyrk dine egne lækre grøntsager. Blandt vores udvalg af drivhuse finder du både drivhuse med glas- og polycarbonatruder, . Tilbehør til drivhuset – drivhusborde, drivhusrens, jordtermometer og meget mere.

Indeholder meter som påsættes drivhusprofilerne før montering af glas. Jeg har købt i en XL Byg, har også set glas i Bilka, Silvan og ligende steder – typisk hvor de også sælger drivhuse. Find nyt og brugt indenfor Drivhuse til billige priser på DBA. Størrelse 3x610x7mm, Model Juliana, Type Drivhusglas, Mærke JULIANA.

Er uheldet ude med knust glas i drivhuset, er her løsningen. Samling af drivhus – montering af glas. Klik her for at se det store udvalg af drivhuse i både glas og plast.

Bilka – uden montage)) + stålsokkel kr. Da jeg skulle anskaffe nogle ekstra glas til mit drivhus, fik jeg en pris på omkring 50. Jeg har købt glas i Bilka, og jeg tror jeg gav kr.