Figentræ i krukke

Hvordan skal vi gøre med vores nye figentræ nu til vinter. Den står i en krukke i en københavnsk gård. Jeg har netop erhvervet mig et lille figentræ.

Det er blevet gravet op, hvorfra det oprindelig sto og sat i en krukke. Nu spekulerer jeg blot på, hvordan jeg skal . Planter du figentræet i en terrakottakrukke, får du de optimale forhold. Krukken er også nem at køre ind i en stald eller carport om vinteren, så figentræet er .

Jeg har mit figentræ i en stor krukke indtil videre, men hvis dit træ er stort kan du plante det som beskrevet, men jeg ville dog ikke plante det i et . Der findes mange holdninger både for og imod til figentræer. På Bornholm er der figentræer på flere meters højde. Du kan plante det i en stor kasse eller krukke, så du har kontrol med tilvæksten bliver . Figen plantet i en stor krukke eller balje kræver god jor der kan holde noget van men som også kan give næring til planten. Figentræet danner et lille træ eller en stor busk med kraftige grene og en flad top. Figentræet skal have en lun plads for at udvikle frugter her i landet.

Vi tager krukken ind til vinter og den får lys og vand. Et figentræ vokser under gode betingelser kraftigt og angribes normalt hverken af sygdomme eller skadedyr Gode betingelser betyder lune, beskyttede forhol .