Dyrkning i højbede

Mit forhold til mine højbede har ikke noget religiøst over sig. Men jeg kan godt blive stram, hvis gæster bare vader ind i dem. Mine fantastiske højbede, der skal gøre os næsten selvforsynende med.

Efter min mening er dyrkning i højbede den vigtigste af de nye . Højbede er nemme at holde, og du kan både dyrke grøntsager,. HORNUM’s nye Naturens muld er godkendt til økologisk dyrkning og består . På Skarregaard dyrker jeg alle mine urter i højbede med sand.

Det er en anderledes og unik dyrkningsmetode, som stammer fra den svenske . Højbede er et traditionelt dyrkningssystem til grøntsager. Men Land Højbede er en utraditionel måde at gribe højbedene an på, uden værktøj. Det er ikke lige meget, hvilken jord du putter i et højbed. Læs her, hvilken plantejord du skal bruge, hvis du holde køkkenhave i højbede. Gerne tre ved dyrkning af grønsager med dybe rødder, fx gulerødder, kartofler og pastinak.

Husk at stille højbedene så du kan komme igennem med en . Jeg er meget glad for mine højbede, fordi jeg avler meget pr. Der er mange fordele ved højbede frem for de traditionelle bede i jorden.

Så kan du nemt hente krydderurter og grøntsager i højbede på terrassen. Sådan laver du billige højbede – der er mange muligheder – brug det du har. Dette gør at man kan plante ud i højbedet tidligere end ved ordinær dyrkning.