Byg selv vinreol

Indretning af vinkælder eller vinrum, vinreoler til stuen eller andre rum. I træ eller metal vinreol billig til salg. Find de bedste tilbud og billigste priser på Vinreol til salg på DBA både som ny og brugt.

Lær hvordan du selv bygger en vinreol. Jeg har længe haft lyst til at bygge en supertjekket vinreol i kælderen. Er du gør-det-selv typen, har vi masser af muligheder for, at du kan bygge din.

Alternativt har vi forsøgt at beskrive vinreoler, klimaanlæg osv.

Maskinholder – Lav-det-selvindlæg2. Vinreol i døråbning – Lav-det-selvindlæg23. Vi har set på forskellige vinreoler i træ og metal.

Hejsa,Jeg vil gerne have bygget en vinreol i min kælder, således at vinflaskerne kan ligge inde i rør. Jeg synes jeg engang har set, at man kan . Det er let at udvide og bygge videre på TREND med de smarte koblingsbeslag som gør, at du kan bygge din vinreol så høj og bred som du selv ønsker.