Byg selv stationær

Konfigurérbar PC vi selv bygger på bestilling – VI ANBEFALER! Vi kan normalt bygge PCere med 1-dages leverings tid! Pc i dele er til dig, der ønsker at bygge selv, men er usikker på, hvilke komponenter der passer sammen. Pakkerne er sammensat med henblik på god ydeevne, . Compumail skal samle computeren for mig + timers Burn In . Jeg tænkte på at købe en Stationær PC som kan klare nogenlunde de nyeste spil eller måske klar til nogle år frem.

Derfor beder jeg om jeres hjælp til at bygge en ny stationær til.

Jeg var selv igang med at samle en computer hos proshop, men det blev ikke . Behovet er kommet for en stationær gaming pc, men hvis man skal have. Så min plan er at finde en billigere computer og så selv skifte delene . Private sælgere over hele landet har byg selv computere til salg. Gamer stationær GTX 106GB og i6600K, Selvbyg, Gamer, Ghz, GB ram, 10GB . Er det muligt med nutidens nm FinFET-grafikprocessorer at bygge et system, der kan klare .