Byg en rygeovn

Med Gør Det Selvs røgeovn – bygget af skorstenselementer – er du sikker på. Vi har samlet tre eksempler på gode projekter, du kan bygge med ungerne på . En røgeovn skal selvfølgelig bygges, så den kan bruges til både kold- og varmrøgning.

Gode tilbud på nyt og brugt og billige priser på Røgeovn til salg på DBA. Jeg har søgt på nettet efter tegninger på en rygeovn, men syntes ikke rigtig der er noget brugbart, jeg vil gerne bygge mig e ret stor rygeovn til. Koldrøgning – Mik Andersenmikandersen. Jeg har i mange år været meget glad for min pragtfulde røgeovn af tøndemodellen. Den har en masse styrker, da den er . Hobby røgeren køber sin rygeovn og røgsmuld her.

Opstilling og varmrøgning i en af mine ovne, der er lavet af to blomsterkrukker. Få gode råd her om, hvad du bør overveje, hvis du gerne vil anskaffe dig en rygeovn. Der er mange forskellige typer af rygeovne.

I foråret 20byggede René en røgeovn primært af multiplader, her følger lidt inspiration: Plader er x 40xcm.