Byg computer selv

Konfigurérbar PC vi selv bygger på bestilling – VI ANBEFALER! Vi kan normalt bygge PCere med 1-dages leverings tid! Compumail skal samle computeren for mig + timers Burn In . Køb Føniks konfigurerbar PC og skræddersy din egen PC.

Med en konfigurerbar PC fra Føniks Computer bestemmer du selv, hvordan din computer skal . Her finder du vores opgraderingspakker bestående af bundkort, processor (med køling) og hukommelse. Hej eksperter 😉 Jeg har for mange år siden leget med at bygge min egen computer, men jeg er kommet noget ud af træning på det .

Fri fragt ved køb over 50- Op til dages kredit Godkendt af E-mærket Perfekt score hos Trustpilot. Så i dag vil jeg guide dig gennem alle de nødvendige skridt, så Du kan lære at bygge en computer selv, samt spare en hel del penge, og få . Byg din nye pc med vores smarte pc konfigurator – Computere fra de helt små til extreme. Den perfekte partner til kontoret, sammensæt selv efter virksomhedens behov.

Cool Computers Gaming PC er et lækkert kraftværk med super solidt . Jeg tænkte på at købe en Stationær PC som kan klare nogenlunde de nyeste spil eller måske klar til nogle år frem.