Bålhytte byg selv

Vi bygger bålhytter, naturlegepladser, shelters, bænkesæt. Vi tilbyder også professionel træfældning og salg af lærk og kalmarbrædder.

Jeg leger med tanken om at bygge min egen bålhytte i min have. Jeg kunne godt tænke mig noget ala den her: . Da vi de seneste år har haft stor fremgang i antallet af medlemmer, mangler vi hårdt en bålhytte til overdækning af vores bålplads.

Bålytte og træhuse i Lærketræ og Robinia træ. Bålytte og huse En bålhytte henvender sig alle der har behov for aktiviteter udendørs, også selv om vejret ikke . Byg selv shelters – Da vi har mange kunder, som gerne selv vil bygge deres shelter tilbyder vi også en byg-selv-løsning – Byg selv shelters. Type – Bålhytte – stor – tegninger . Egevang Nord er en afdeling under Søllerød almene Boligselskab i Nærum.