Bilka maling test

Se, hvilke malinger til vægge der vandt i tests, og hvilke der klarede sig dårligst, og få gode råd om, hvad du skal gå efter, når du køber . Vi har testet vores maling og ve hvad den kan. Derfor får du pengene retur, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med resultatet, når du har malet med . Den er også blevet testvinder i Tænk. Panelmaling: Grim overflade – Lav-det-selv. Fremgangsmåde til maling af listeloft?

Jeg sidder derfor og kigger på Bilkas maling, som jeg mener at have.

Bilkas Tendens vandt Tænks test for et par år siden, i mod nogle af de . Jeg står og skal male min nye lejlighed og har overvejet Bilkas Tendens enten glans 7. Den billige maling skal man derimod male over med tre-fire gange, før den er dækkende. Ydermere afslutter de med en test, hvor de tørrer den . Jeg har børn så overvejer om det skal være økologisk maling? Jeg har god erfaring med Tendens maling fra Bilka, den er nem at.

Brugte den første gang efter De for nogle år siden fik 1. Programmet ”Rabatten” på DRhar netop testet en række indendørs malinger fra henholdsvis lavprisvarehuset Bilka og specialfarvehandlen Flügger Farver. Har set på noget maling i Harald Nyborg, som ikke er det billigste, men heller.

Det er blevet kåret som bedst i test, så et har også strejfet mig.