Betonkugler til haven

Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg bærer mig ad med at støbe en betonkugle på ca 35-cm i diameter til at have stående i min . I første omgang ligger betonkuglerne i et lille fad på mos, med der er mange anvendelses muligheder for dem. Mine betonkugler har fået forårsselskab af hvide saxifraga og vintergækker.

Når det regner, bliver betonkuglerne helt blanke, hvilket jeg synes . This Pin was discovered by Trine Treu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kugler kan fås som levende vækster, andre udført i glas, beton eller metal.

Du kan lave krukker, som har nøjagtig de forme og størrelser, som du selv vil have. I starten kan det være lidt tricky at finde ud af, hvad man skal bruge som . Hvis de skal være helt runde, skal du have lavet en form der består af to. En betonkugle med en diameter på en meter vil veje omkring 1 . Min nye lille engel fik også en plads sammen med nogle træer og en krans som jeg lavede den anden aften. I år har jeg lavet en betonkugle lanterne til en, jeg ved sætter pris på. Min blog vil være præget af mine interesser – haven, blomster, . Min blog vil være præget af mine interesser – haven, blomster, indretning og loppefund.

Har tidligere i min studietid støbt flere meter høje sager, men modet når man står alene i egen have har manglet lidt. Jeg var så heldig at få nogle runde lampeskærme i glas af en god ven, som jeg straks fik støbt et par runde betonkugler til have i. Image on instagram about #betonkugler. Sidste #betonstøbning i år #stårogtørrer #betonkugler til haven #hyggeligt. De er ikke blevet helt som jeg havde tænkt.

Så jeg skal helt sikkert have lavet flere. Beton til boligen eller haven er den helt nye tren jeg er i fuld gang med at udvikle nye design samt nye ideer både til din .