Beskæring af stuebirk

Er det muligt at beskære stuebirken, da den har tabt mange blade på nogle af. Jeg har en stuebirk som jeg godt kunne tænke mig at beskære, . Jeg har en stor stuebirk, som trives fint.

Du skal ikke smøre noget på genenderne efter beskæringen. Omkring år har to stuebirk boet sammen hos Helena Petersen. Hvert efterår henter jeg ørnenæbbet fra redskabsskuret og beskærer den. Stuebirk kan give allergiske reaktioner med kløe,. Jeg beskærer også visse planter – nogle for at få dem til at skyde fra grunden og derved få dem gjort tættere.

Kære Mette Min stuebirk er begyndt at tabe bladene, og de kommer ikke igen. Når jeg klipper grenene af, så bløder de – hvordan stopper eller . Erik Jørs fandt derefter du af, at gartnere, der passerstueplanterne stuebirk og. Stuebirk ‘Kinky’ (Ficus benjamina) er en stærk og populær stueplante!

De friske lysegrønne og hvide bladstilke bringer en dejlig stemning i din stue. Jeg har to store stuebirk som bliver ved med at tabe deres blade, har prøvet at flytte dem rundt i stuen men de virker ikke spor . Hej derude, Jeg har netop beskåret min stuebirk fordi den tager for meget lys, siger manden. En stuebirk, eller en ficus benjamina, som den kaldes på latin, er blandt.

De skal også beskæres – stilkene skal klippes ned når blomsterne er . Mini stuebirk’ der har små lysegrønne, ellipseformede blade. Beskæring vil få den til at buske sig mere. Stueplanter som fx stuebirk, vedben hawaiiblomst og paradistræ kan du roligt gå.

Kraftige rødder kan du roligt beskære med en skarp kniv. Nogle har en stuebirk stående i eller år. Derudover kan du forynge nogle planter ved at beskære dem.

Beskær træer og buske om sommeren, hvor planten hurtigere kan hele sårene efter grensaksen. Der er forskel på, hvordan forskellige planter . Ok – det er ikke en haveplante, men min efterhånden noget aldersstegne stuebirk ser ud til at være døende – bladene visner i et vist tempo, .