Beskæring af blommetræ

Jeg troede, det var rodskud fra et gammelt blommetræ, men et tilfældigt møde med en tidligere ejer, gjorde mig klogere. Men jeg har jo ikke fået beskåret det i . Det kan over en årrække lade sig gøre at forny kronen på gamle frugttræer og dermed få flere frugter.

Beskæringstidspunktet varierer, og det er bedst at se . Hvor sent kan jeg beskære mit blommetræ. Jeg er kommet lidt bagud med havearbejdet, men mit blommetræ trænger til en kærlig beskæring. Vi har et blommetræ og en kirsebærtræ, som vi ønsker at beskære.

De er begge år gamle cirka meter høje. Når et blommetræ skal beskæres, handler det om at beslutte sig for en færdig højde. Herefter skæres træet tilbage til den samme højde hver . Gårdbutikken Lindegaarden Odense: Beskæring af blommetræer. Du kan her se, hvordan du på bedste vis beskærer dine frugttræer.

Lad være med at beskære træet det første år. Her skal det bruge energien på at danne rødder og ikke på at lukke sår. Men det kræver en viden om, hvordan blommetræer plejes, og hvor de skal. Beskæring af stenfrugttræer skal altid ske lige efter, frugterne er .