Aloe vera plante pasning

Jeg har en meget stor Aloe vera plante, og har givet aflæggere fra den i. Min søn har to aloe Vera planter som er voket ud af sine potter. Jeg har aldrig passet en plante før (tak, mor), så jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg .

Aloe Vera er noget mange efterhånden kender. Om ikke som plante, så fra diverse hudplejeprodukter. Aloe Vera har nemlig en gavnlig virkning . Den aloe vera, der er kendt for sine medicinske anvendelser, er en sukkulent plante, der også dyrket som en prydplante.

Dette anlæg er hjemmehørende i Afrika . Læge-Aloe foretrækker et lysåbent voksested med en gruset, veldrænet og varm. En aloe vera plante har kun brug for mager, gruset jor og hvis jorden er for . Aloe vera, læge-aloe, blevet indsamlet af rejsende og indført til alle dele af kloden. Disse planter bliver ofte forvekslet med agaver, og det må til dels skyldes de . Aloe Vera planten har en forbløffende lighed med en kaktusplante, men hører til blandt liljeplanterne, og er en grønsag i lighed med hvidløg og løg. Vanding, Lad pottejorden tørre let ud mellem vandingerne.

Min aloe vera plante har vist fået et lille nyt skud – kan jeg bare brække det af og sætte i nyt jord. Aloe Vera forekommer naturligt i tørre områder.

Den har været kendt for sine bemærkelsesværdige medicinske og kosmetiske egenskaber i mange århundreder . Jeg kunne faktisk også godt tænke mig en aloe vera plante! Det er jo dyrt at købe de cremer hele tiden.