Akvarieplanter bliver brune

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp. I påsken købte jeg nogle ganske almindelige planter i plantorama. Brun belægning på planter og Otrappe.

Hvorfor bliver mine planter så brune : Akvariesiden. Har lidt af et problem med mine planter. Lys i Akvarie til planter hvad er for lidt og hvad er for meget.

Brune blade i ny op startet akvarie17.

Mine planter rådner og bliver brune7. P Jeg er nybegynder med et akvarium (54L) Nu har jeg haft fisk i ca. Hvorfor bliver planterne i akvariet brune på nogle af bladene? Der findes akvarieplanter af god kvalitet. Og så findes der akvarieplanter af dårlig kvalitet.

Flere akvarieplanter bliver let brune, gule, hullede og . Pynte-planterne” er ofte planter med røde, brune eller blålige farvenuancer. Brune alger: Denne type er kendetegnet ved små brune busklignende vækster,. Snegleæg bliver slæbt ind i akvariet fra nyerhvervede planter, æggene .

Næringsmangler hos akvarieplanter,Defiencies, metabolisme. Hej Morten Når dine planter bliver brune skyldes det, at de ikke gror tilstrækkeligt. Over ti brune pletter på grund af høje nitrat bliver til huller, der går lige igennem bladet. Brune pletter kan også indikere, at dine akvarieplanter bliver forgiftet af .